Joomla
Drupal
jCore
Wordpress
Umbraco
Nyhetsbrev
Sökmotoroptimering (SEO)
HTML5, iPod, iPhone & Mobilwebb
Webbshop
Blogg
Streaming av bilder & film
Webbdesign
Skräddarsydda lösningar
Webbaserade applikationer
Support och underhåll
Utveckling av befintlig lösningar
Utbildning
Standardkod och Kompatibilitet
Domän och webbhotell
Webmaster / Outsourcing

 

 • -RESPONSIVE-MALL gfhsk
 • -RESPONSIVE-NSE
 • -RESPONSIVE-MALL BILD
 • Hemsida-MALL BILD-CAB-Kiruna
 • Hemsida-MALL BILD-DALHALL
 • Hemsida-MALL BILD-ENDRE
 • Hemsida-MALL BILD-GAGGS
 • Hemsida-MALL BILD-GFB
 • Hemsida-MALL BILD-GOREC
 • Hemsida-MALL BILD-GST
 • Hemsida-MALL BILD-KOGGEN
 • Hemsida-MALL BILD-OSAB
 • Hemsida-MALL BILD-UTH
 • Hemsida-MALL BILD-VGH
 • Hemsida-MALL BILD-VGV
 • Hemsida-MALL BILD-amal
 • Hemsida-MALL BILD-gbab
 • Hemsida-MALL BILD-gbab
 • Hemsida-MALL BILD-h2o
 • RESPONSIVE-BRA
 • RESPONSIVE-MALL BILD-NSE
 • RESPONSIVE-MALL BILD-SKL

   

  Vi arbetar med Webbdesign. Vi skapar unika layouter eller efter kundens grafiskariktlinjer för hemsidor i alla typer av system. En del kunder vill ha enkla layouter och en del behöver mer komplexa hemsidor. Många väljer även idag att ha mobilanpassad webdesign med responsive layout eller helt egna mobilsidor. Efter att layouten skapats kodar vi webdesignen så de ska fungera till system som Joomla, Wordpress, Drupal eller andra CMS. Vi bygger även webbdesign i vanlig html eller helt animerde hemsidor.

  Ibland behöver kunder inte en ny hemsida utan bara en ny och uppdaterad webbdesign. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

   

  Förfrågan

   

  Sökmotoroptimering (SEO)

  Sökmotoroptimering (SEO)  Sökmotoroptimering
  kallas olika sätt att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar på sökmotorer.

  Eftersom sökmotorernas rangordning av webbplatser sker automatiskt har det uppkommit olika sätt att utforma/koda webbplatsen för att få en mer framträdande plats.

  Sökmotorerna strävar efter att belöna saker som är till nytta för besökaren d.v.s relevant information, unikt material, användarvänlighet och rätt utformning/kod. Sökmotoroptimering handlar om att fokusera på dessa egenskaper.

  Google, som anses vara den viktigaste sökmotorn att optimera för, använder sig av en algoritm som kallas PageRank för att mäta vilken status en viss sida har på nätet.

  Vi har specialiserat oss på att optimera företags webbkommunikation: hur de ska kunna synas bättre i sökmotorerna. Vi arbetar med strategi och utveckling men även operativt med webbteknik direkt på hemsidor.

  Vi arbetar även som konsult i frågor om:

  • Domänval.
  • Länkning till siten.
  • Relevant innehåll på siten.
  • Webbkampanjer.
  • Internetannonsering.

  Läs mer

  Joomla CMS

  Joomla CMS

  Joomla är ett publiceringssystem för hantering av innehåll på webben. En av fördelarna med Joomla är att man enkelt kan ändra hela sidans utseende och lätt behåller själva innehållet, informationen. Man kan också uppdatera och redigera allt innehåll direkt på siten.

  Det finns många tillägg, moduler och komponenter för joomla som tillgodoser alla av kundens önskemål.

  Joomla är uppbyggt med en administrationsdel, backend, och en publik del, frontend, vilket är det som en besökare på en webbplats ser. Man kan, om man loggar in i den publika delen och göra ändringar i artiklar direkt utan att behöva logga in i administrationsdelen.

  Administratören kan begränsa behörigheten för olika användarkonton att utföra ändringar på webbplatsen vilket gör att administratören har full kontroll över vilka som kan utföra ändringar och i vilken omfattning. Det ger även möjlighet att skapa medlemssidor för regesterade medlemmar.

  Joomla har en bra grund för sökmotormering. Det finns även många inställningar och tillägg i Joomla för att öka optimeringen .

  Vi hjälper dig gärna med dina speciella kriterier och önskemål. Joomla har bra stöd för webbshop, bildgalleri, intranet, forum, formulär, kalender, blogg, projektplanering och portal.

  Joomla fungerar utmärkt både för små företag och stora företag.

  Läs mer

  Wordpress CMS

  Wordpress CMS

  Wordpress är ett blogg- och innehållshanteringssystem skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser.

  Förutom bloggning, som Wordpress främst används till, är det även anpassat för att kunna hantera hela sajter. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida, behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen.

  Läs mer

  Drupal CMS

  Drupal CMS

  Drupal är ett innehållshanteringssystem med öppen källkod. Drupal är modulärt uppbyggt, vilket ökar flexibiliteten i systemet. Särskilt bra stöd och funktioner finns för så kallade 'communities'.

  Drupal är ett programpaket som tillåter en individ eller en grupp av användare att enkelt publicera, hantera och organisera ett brett utbud av innehåll på en webbplats. Tiotusentals människor och organisationer använder Drupal till att driva olika webbplatser, inklusive

  * Gemensamma webbportaler
  * Forum
  * Webbplatser för företag
  * Intranät
  * Personliga webbplatser eller bloggar
  * E-handelsprogram
  * Produkt kataloger
  * Webbplatser för sociala nätverk

  Den inbyggda funktionalitet i kombination med dussintals fritt tillgängliga tilläggsmoduler, kommer att möjliggöra funktioner som:

  * Elektronisk handel
  * Bloggar
  * Forum
  * Peer-to-peer-nätverk
  * Nyhetsbrev
  * Podcasting
  * Bildgallerier
  * Uppladdning och nedladdning

  och mycket mer.

  Drupal är öppen källkod och distribueras under GPL (GNU General Public License ") och underhålls och utvecklas av en grupp bestående av tusentals användare och utvecklare.

  Läs mer

  jCore CMS

  jCore CMS

  jCore är ett content management system (CMS) i PHP under GNU.
  Det kan användas som webbsystem för många olika typer av webbplatser, allt från små personliga bloggar till stora företagswebbplatser. jCore är ett multisitesystem byggt speciellt för att ha flera webbplatser som använder ett och samma serversystem för filer och bibliotek. Man kan på så sätt hålla källkoder aktuella och lättare fixa buggar för alla kunder på en gång.

  jCore har två huvudsystem, jCore Server - som innehar samtliga bibliotek och moduler och jCore klient - som är en klient av det centrala systemet utan några bibliotek eller systemfiler.

  jCore har stöd för följande moduler och funktionerna som ingår i mastern jCore Server:

  * Språkstöd
  * Content Management
  * WebbShop
  * Fotogalleri
  * Videogalleri
  * Röstninga
  * Dynamiska formulär
  * SEO
  * Multi-level menysystem
  * Fildelning
  * Multi-site support
  * Multi-user Flera användare kan skapa innehåll och editera
  * RSS-feed
  * API
  * Nyhetsbrev
  * Brute Force Protection
  * Användarprofiler
  * Åtkomstkontroll och behörigheter
  * Innehållskoder
  * Template Manager

  Läs mer

  Social Media Marketing (SMM)

  Social Media Marketing (SMM)

  Social Media Marketing är marknadsföring genom eller via sociala medier. Idag använder många företag och organisationer sociala medier för att kommunicera med sina målgrupper, eftersom det är ett snabbt och enkelt sätt att nå fram och skapa en dialog. Sociala medier är även ett nytt och växande verktyg inom marknadsföring.

  Vi hjälper företag med Social media maknadsföring. Vi hjälper till med allt från strategiska beslut till operativt utförande. Vi hjälper företag med att hitta rätt målgrupp och kanaler, att sprida rätt sorts budskap, samla in information och analyser och hålla kommunikationen levande.

   

  Läs mer

  HTML5 för iPhone, iPad och Mobilwebb

  HTML5 för iPhone, iPad och Mobilwebb

  HTML5 är en kommande standard för märkspråken HTML och XHTML från organisationen World Wide Web Consortium (W3C). Standarden påbörjades av Web Hypertext Application Technology Working Group(WHATWG) och är den femte versionen av HTML.

  Ledande principer för utvecklingen är bakåtkompatibilitet med existerande HTML, tydligare beskrivningar av hur webbläsare skall tolka och rendera koden och utvidgad funktionalitet. HTML5 inkluderar tekniker för ljud, video, grafik och webbapplikationer, såväl som text och bild.

  Med HTML5 introduceras ett antal nya element och attribut, som inte funnits med i tidigare standarder. Några av dessa syftar till att ge en semantisk betydelse åt ett flertal användningar av de mer generiska- och -elementen. Exempel på sådana element är för webbsidans navigationsmenyer, och för innehåll av olika betydelse, samt (som inte ska förväxlas med ) och för webbsidans sidhuvud och sidfot. Samma sak gäller för , som nu istället ersätts av och . Vidare har man valt att stryka element som har ett rent presentationsmässigt syfte, så som och, vars effekt istället ska uppnås via CSS.

  Läs mer

  Streaming av bilder & video

  Streaming av bilder & video

  Streaming av bild och video till extern hemsida. On Demand. Mediabank med mediaspelare för inbäddad media. Stöd för flash och HTML5. iPhone/iPad kompatibel.

  Extern streaming:

  Small: Upp till 4.000 visningar/månad. 1 album/spelare, 40 bilder, 5 videos. 

  Medium: Upp till 10.000 visningar/månad. 2 album/spelare, 80 bilder, 10 videos.

  Large: Upp till 50.000 visningar/månad. 1 galleri, 10 album/spelare, 200 bilder, 20 videos.

  Unlimited: Obegränsat antal visningar/månad. 3 gallerier, 30 album/spelare, 600 bilder, 60 videos. Egen mediabank. Egen layout och anpassning av mediaspelaren.

  Läs mer