gotlandsbatenUnder hela 2016 jobbade vi på Sibelle primärt med marknadsföring till Gotlandsbåten och med hemsidan gotlandsbaten.se.
 
Vi byggde och skötte hemsida med separata siter som nyhetsbrevsserver, crmsystem, speglingssite, annons och bannersystem, bokningswidget och mycket mer.
 
Vi arbetade även med all tryckt marknadsföring. Vi skapade annonser, foldrar, broschyrer, trycksaker, skyltar, grafisk profil, ombordskyltning och menyer.
 
Vi arbetade också med digital marknadsföring och film. Vi jobbade med sökord, sökmotoroptimering, facebookannonser, Adwords, Youtube annonser, animationer, säklerhetsfilm, och mycket annat.
 
Arbetet med Gotlandsbåten upptog det mesta av vår tid och vårt arbete mellan december 2015 till december 2016. Där av inga andra nyheter under 2016.
 
 
 
line

Hemsida MALL BILD amal

Vi har byggt ny hemsida till Åmåls Stadshotell. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.amalsstadshotell.se

line

Hemsida MALL BILD DALHALL

Vi har byggt ny hemsida till Dalhall. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.dalhall.se

 

 

 

line

Hemsida MALL BILD ENDRE

Vi har byggt ny hemsida till Endre IF. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.endreif.se

 

line

Hemsida MALL BILD h2o

Vi har byggt ny hemsida till H2O Gotland UF. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.h2ogotland.se

 

line

Hemsida MALL BILD KOGGEN

Vi har byggt ny hemsida till Restaurang Koggen. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.restaurangkoggen.se 

line

158-RESPONSIVE-MALL BILD

Vi har byggt ny hemsida till Svensk Enduroklassiker. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.svenskenduroklassiker.se

line

Hemsida MALL BILD VGV

Vi har byggt ny hemsida till Visby Gustavsvik. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.visbygustavsvik.se

 

 

line

Hemsida MALL BILD GFB

Vi har byggt ny hemsida till Gotlands Besöksnäring. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.gotlandsbesoksnaring.se 

line

Hemsida MALL BILD gbab

Vi har byggt ny hemsida till Gotlandsbåten. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.gotlandsbaten.se

line

155-RESPONSIVE-NSE

Vi har byggt ny hemsida till Nordic Sport & Event. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattformar.

Till hemsidan: www.nordicsportevent.se

line

RESPONSIVE-BRA

Vi har byggt ny hemsida till Brand & Räddningsakademien. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattfomar. Vi har även satt upp en ny shop som är länkad till hemsidan. Brand & Räddningsakademien arbetar för att stötta och utveckla företag och organisationers i deras arbete med skydd mot olyckor. De erbjuder utbildningar och produkter för att kunder skall ha bästa möjliga förutsättning att göra skillnad när väl olyckan är framme. Ledord inom detta är Kompetensutveckling, Kunskapsförankring och Kvalitetssäkring.
Läs mer på: http://www.brakademien.se/

line

153-RESPONSIVE-MALL gfhsk

Vi har byggt ny hemsida till Gotlands Folkhögskola. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattfomar. Gotlands Folkhögskola arbetar för att skapa en genusmedveten folkhögskola som involverar alla – studerande, personal och styrelse. De har två skolor med internat, en i Fårösund, cirka 50 km norr om Visby och en i Hemse, cirka 50 km söder om Visby. Folkhögskolan på Gotland har en lång historia, den har funnits sedan 1876 och är en av landets äldsta. 
Läs mer på: http://www.gotlandsfolkhogskola.se/sv/

line

Hemsida-MALL BILD-VGH

Vi har uppdaterat layouten på hemsidan för Visby Gästhamn. Visby Gästhamn har 250 gästplatser fördelat på inre hamnen, norra vågbrytaren samt fiskehamnen.
Till hemsidan: www.visbygasthamn.se

 line

 

Hemsida-MALL BILD-UTH

Vi har uppdaterat layouten på hemsidan för Uthyrningen.com. Uthyrningen.com hyr nu även ut elbilar i samarbete med Elbilslandet Gotland.
Till hemsidan: www.uthyrningen.com

 line

 

Hemsida-MALL BILD-OSAB2

Vi har byggt en ny hemsida till OSAB Östra Gotlands Schakt AB. OSAB arbetar med entreprenad, industri, verkstad och återvinning, genom dotterbolaget Gotland Recycling AB.
Till hemsidan: www.osabgotland.se

 line

 

Hemsida-MALL BILD-GOREC

Vi har byggt en ny hemsida till Gotland Recycling. Gotland Recycling bedriver insamling av källsorterat material, konventionellt av samt farligt avfall på Gotland. De erbjuder ett komplett sortiment av tjänster när det kommer till återvinning av plast-, papper-, metallförpackningar samt glas och tidningar samt containerlösningar för de flesta typer av avfall.
Till hemsidan: www.gotlandrecycling.se

 line

 

Hemsida-MALL BILD-GAGGS

Vi har byggt en ny hemsida till Gaggs AB i Helsingborg. Gaggs har i mer än 25 år arbetat med svensk dagligvaruhandel. Gaggs kontor och lager är baserade i Helsingborg och har rikstäckande säljkår finns de i hela landet. Gaggs marknadsför egna varumärken inom hårmode, party, spa och bad, dessa levereras till dagligvaruhandeln inom Norden.
Till hemsidan: www.gaggs.se


 line

 

Hemsida-MALL BILD-GBAB

Vi har byggt en hemsida till Gotlandsbåten. Gotlandsbåten är en ny färjelinje som kommer trafikera Visby - Västervik under sommaren med start 2015. Gotlandsbåten är ett komplement till den reguljära färjetrafiken som bedrivs året-runt.
Till hemsidan: www.gotlandsbaten.se


 line

 

Hemsida-MALL BILD-GST

Vi har skapat en ny hemsida och logotyp till Grand Superior ToursHemsidan är på tyska och riktar sig till tysktalande turister som vill besöka Svenska och Norska natur- och kulturskatter. Läs mer på www.grandsuperiortours.com


 line

 

RESPONSIVE-MALL BILD-SKL

Vi har byggt ny hemsida och logotyp till Skandinavisches Lappland. Hemsidan har responsive layout och fungerar på alla plattfomar. Hemsidan är på tyska och riktar sig till tysktalande turister som vill besöka Svenska, Norska och Finska Lappland. Läs mer på www.skandinavischeslappland.com

 

line

RESPONSIVE-MALL BILD-NSE

Vi har byggt ny hemsida till Nordic Sport & Event. Hemsidan är responsive vilket innebär att den anpassar sig efter den plattfom man besöker hemsidan från. Om man t.ex. surfar till hemsidan från en mobiltelefon så mobilanpassas hemsidan efter den.

Nordic Sport & Event är ett nystartat företag som bl.a. ansvarar för Gotland Grand National. www.nordicsportevent.se

line

 

Hemsida-MALL BILD-CAB-Kiruna

annonsportal bodab


annonsportal goab


annonsportal kiab


annonsportal luab


annonsportal pitab

Vi har byggt fem nya annonsportaler till CAB - Svenska Civildatalogerna. CAB driver annonsbladet på fem orter i Sverige.

Annonsbladet på fem orter har fått varsin portal som kommer att innehålla mycket av det som finns i tidningarna och lite till. 

 

boden.annonsportal.com
gotland.annonsportal.com
kiruna.annonsportal.com
lulea.annonsportal.com
pitea.annonsportal.com

line

 

Wisby-spa-360Vi har byggt en ny hemsida till Wisby SPA. Wisby Spa tillhör Clarion Hotel Wisby och hemsidan låg tidigare under Clarion hemsida. Nu har den fått egen site som drivs av Joomla. På Wisby Spa kan du njuta av välgörande behandlingar, avkopplande massage och bad i unik tempererad pool.

Läs mer på www.wisbyspa.se

  

line 

GGN-2012-logga

Vi har byggt en ny hemsida till GGN - Gotland Grand National. Hemsidan är en Joomla 2.5. Vi har även byggt in GGN Bloggen på hemsidan.

Gotland Grand National är en av världens största endurotävlingar. Den körs årligen på alla helgons dag sedan 1984. Tävlingsplatsen är Tofta skjutfält utanför Visby på Gotland.

 

  

line

logoDestination Gotland har anlitat Sibelle som webkonsult och webmaster för underhåll, utveckling av hemsida och sökmotoroptimering. Destination Gotland är gotlands största bokningsportal för resor, boende och upplevelser. De driver även färjetrafiken mellan Gotland och fastlandet.

 line

124-SWS-Box-webbhotell-domain-150

 

Skrmavbild 2012-05-02_kl._10.47.23

Vi erbjuder nu webbhotell och domänregistrering i Sibelle Web System. Vi har servrar i Stockholm, på Gotland och i USA, Virginia.

Du kan registrera alla internationella topdomäner hos oss som .com, .net, .org, .biz, .nu, .info, .eu, mm. Vi registrerar även alla landsdomäner som t.ex. .se, .fi, .it, .no, .de, mm.

Sök domän här >>

Här kan man beställa >>

 


 

GotlandsresorVi har hjälpt GotlandsResor med deras nya hemsida. Vi byggde mallar till 4 språk, kodade layouterna och kopplade ihop dem med ett publiceringssystem. Nya hemsidan är nu publicerad och ligger på www.gotlandsresor.se 
GotlandsResor är ett företag inom besöksnäringen på Gotland. De är specialicerade på bokning av boende, möten, grupp-, buss- och skolresor till Gotland. 

 


Skrmavbild 2012-03-18_kl._23.07.45Gotland Promotion har anlitat Sibelle Marketing för "Webmaster Outsourcing". Det betyder att vi fungerar som inhyrd webmaster för att ta hand om innehållet på hemsidan och adminsystemet. Vi kommer även att förändra och förbättra hemsidan i utförande och funktion.
Gotland Promotion är ledande inom webb- och callcenterbaserad försäljning av produkter och tjänster inom besöksnäringen på destinationen. De arbetar med helhetslösningar för distribution och försäljning av resa, bo och göra på Gotland. Gotland Promotions bokningsportal är destinationgotland.se


nordiska-ministerradet

Nordiska Ministerrådet och Nordkalottrådet har anlitat Sibelle Marketing för att bygga en hemsida till nystartade Nordkalottens Gränstjänst. Hemsidan har som syfte att underlätta gränsöverskridande arbete på nordkalotten. Hemsidan kommer att vara tvåspråkig på svenska och finska. Nordkalottens Gränstjänst är ett gräns- och myndighetsöverskridande samarbete mellan Finland och Sverige.

 


Eures

Vi har integrerat svenska Arbetsförmedlingens platsbank och finska Arbetsministeriets platsbank på hemsidan Crossborder Tornedalen. Vi har även integrerat europeiska EURES platsbank på samma hemsida.  Nu kan man söka lediga jobb i norra Sverige, i norra Finland och i hela Europa från Sverige och Finland på hemsidan Crossborder Tornedalen.

Nu har vi också integrerat norska Arbeids- og velferdsetatens platsbank på Crossborder Tornedalen. Nu kan man även söka jobb i norra Norge från hemsidan.

arbgreen nav JSverigeSE   JFinlandSE
JNorgeSE   J-Europa-SE

Skrmavbild 2011-11-29_kl._18.50.01Vi har lanserat nya charterresmål för våren 2012.
Resmålen är Vilnius och Tallinn.

charter.kalmarflyg.se
charter.gotlandsflyg.se

Vi har byggt ett nyhetsbrev till SWEDESD. Systemet är integrerat med hemsidan och de kan skicka artiklar från hemsidan i nyhetsbrevet.
Här är ett exempel på en webversion av nyhetsbrevet >>

 

Billiga hemsidor till företag och privatpersoner.

  • Sibelle Standard från 3900:-
  • Sibelle Admin från 5900:-
  • Sibelle Premium från 9900:-

Läs mer >>

Vi har byggt ett nyhetsbrev till Trappan Wisby. Systemet är ett extern system och är inte kopplat till hemsidan.
Här är ett exempel på en webversion av nyhetsbrevet >>

Vi har byggt ett nyhetsbrev till Visby BilCity. Systemet är integrerat med hemsidan och de kan skicka artiklar från hemsidan i nyhetsbrevet.
Här är ett exempel på en webversion av nyhetsbrevet >>

Vi har byggt en ny hemsida till BroGas i Joomla CMS med filhanteringssystem. www.brogas.se
BroGas är ett Biogasprojekt i Bro på Gotland.

Skarmavbild_2011-07-26_kl._16.10.49Vi har skapat logotyp, grafisk profil och ny hemsida till Trappan Wisby. www.trappanwisby.se
Trappan Wisby på Clarion Hotel Wisby, ett helt unikt uterum på 300 kvm i deras medeltida trädgård. Här arrangeras vi allt från bröllop och födelsedagar till fest och konserter.

Gotlands VaktbolagVi har byggt en ny hemsida till Gotlands Vaktbolag. www.gotlandsvaktbolag.se
Gotlands Vaktbolag arbetar med bevakning, värdehantering och larm. Med hjälp av avancerad säkerhetsteknik och interna säkerhetsföreskrifter erbjuder Gotlands Vaktbolag heltäckande lösningar för att skapa trygghet och förebygga skador.

 

Whole FoodVi har byggt en ny hemsida till Whole Food. Hemsidan är byggd i jCore CMS. www.wholefood.se
Whole Food jobbar med hälsa, mat och konsultation.

vwVi har byggt en ny hemsida till Visby BilCity. Hemsidan är en Joomla CMS med inbyggt nyhetsbrevssystem. www.visbybilcity.seVisby BilCity är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transportbilar samt Skoda. De är auktoriserad verkstad för Volkswagen, Audi, Volkswagen Transportbilar, Skoda, samt SEAT.

Vi har byggt ett nyhetsbrev till Clarion Hotel Wisby. Systemet är ett extern system och är inte kopplat till hemsidan.
Här är ett exempel på en webversion av nyhetsbrevet >>  

Gotland RecyclingVi har byggt en ny hemsida till Gotland Recycling. Vi byggde en hemsida med ett avacerat kundhanteringssystem. Gotland Recycling ta hand om återvinning för alla företag på Gotland. www.gotlandrecycling.se

vwVisby Bilcity har anlitat Sibelle Marketing som reklambyrå och webbyrå. Vi arbetar som webmaster och reklambyrå för att arbeta med Visby BilCitys hemsida, annonser och marknadsföring. Visby Bilcity som startade 1949 började att arbeta med Volkswagen. Idag är de auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transportbilar samt Skoda. De är auktoriserad verkstad för Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, samt SEAT.

Vi har lanserat nya resmål för våren 2011.
Resmålen är Berlin, Prag och Edinburgh.

charter.blekingeflyg.se
charter.flysmaland.com
charter.kalmarflyg.se
charter.gotlandsflyg.se

mt-125x125-dk__d5d6295Sibelle Marketing har uppgraderat sin hosting rejält!
Sedan några veckor tillbaka använder vi oss av en ny hostingleverantör som heter Media Temple. Media Temple är ett stort internationellt hostingföretag med bas i Los Angeles, California. Media Temple hostar med sina 150 anställda över 85.000 kunder i 60 länder med komplexa lösningar och hög tillförlitlighet.

Vid sidan av Sibelle, hostar de även företag som; Diesel, Sony, Adobe, Toyota, Warner Bros, NBC, ABC, Volkswagen och Loreal, för att nämna några. De har telefon och mail-support 24/h om dygnet på flera språk inklusive svenska och avancerade kontrollpaneler där vi exakt kan bestämma vad som ska ske på servrarna.

Via kontrollpanelerna kan vi även mäta vad som sker på servrarna. Vi kan t.ex mäta hur olika script och siter gör av med olika mycket processorkraft (CPU) och på så sätt se var det behövs optimeras. Vi kan t.ex styra och schemalägga olika tjänster och processer och mäta hur mycket belastning och trafik som hanteras. Vi har även konstant övervakning för att mäta responstider och up time.

Vi är extremt nöjda med vår nya partner och arbetar för fullt med att flytta kunder och våra weblösningar till MT.
Vi hostar just nu weblösningar hos MT för bla; Sverigeflyg, Gotlandsflyg, Blekingeflyg, Flysmåland, Kalmarflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Clarion Hotel Wisby, Arbetsförmedlingen, mm. 

Vi har precis avslutat en stor chartersatsning för Sverigeflyg med nya resmål inför sommaren 2011. 
Destinationerna avser Alanya – Turkiet och Rhodos – Grekland.

charter.blekingeflyg.se
charter.flysmaland.com
charter.gotlandsflyg.se
charter.kalmarflyg.se
charter.kullaflyg.se
charter.sundsvallsflyg.se

Clarion Hotel Wisby har anlitat Sibelle Marketing som reklambyrå och webbyrå. Vi arbetar som webmaster och reklambyrå för att arbeta med Visby hotells hemsida, annonser och marknadsföring. Clarion Hotel Wisby är Visbys stadshotell och byggdes som medeltida packhus. Många inredningsdetaljer i hotellet är mer än 700 år gamla. Dagens Clarion Hotel Wisby öppnade 1991, ett modernt hotell med en alldeles unik och egen atmosfär. www.clarionwisby.se

Rally Gotland

Christoffer Jakobsson med kartläsaren Anders Åberg vann Rally Gotland!!

Vi sponsrar rallyföraren Christoffer Jacobsson som kör en Mitsubishi Evo 8 Gr A i Rally Gotland. Det är en helt nybyggd rallybil med de bästa delar som finns klassificerade/godkända.
Ägare och huvudsponsor av bilen är Gotland Event AB som bland annat driver www.uthyrningen.com samt www.gotlandgokart.se

Christoffer Jacobsson är från Tingstäde och har visat framfötterna ordentligt under många år både i motocross och nu i rallyskogen. Christoffer har både talangen, viljan och envisheten att lyckas!

Läs mer >>

SWEDESD har anlitat Sibelle Marketing för att bygga en ny hemsida. Sveriges regering inrättat ett internationellt centrum för lärande för hållbar utveckling (SWEDESD) vid Högskolan på Gotland. Centret finansieras av Sida, styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete. Centrets uppgift är att skapa förutsättningar för lärande för en hållbar utveckling. Ett lärande som leder till aktivt engagemang för hållbar utveckling ur både socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv. www.swedesd.se

Vi bygger en hemsida till nya satsningen Gotland Gokart. Vi skapar även logotyp och grafisk profil. Gotland Gokart kommer att erbjuda företagsevenemang och hyrkart för privatpersoner. www.gotlandgokart.se

Sverigeflyg har anlitat Sibelle Marketing för "Webmaster Outsourcing". Vi arbetar som inhyrd webmaster för att arbeta med Sverigeflygs olika webbprojekt. Sverigeflyg eller Sverigeflyg Holding AB är ett svenskt företag som tillsammans med lokala delägare startar upp och driver regionala flygbolag, där främsta syftet är att få igång konkurrens och därmed sänka priserna. Bolaget har startat upp och är delägare i BlekingeflygGotlandsflygKalmarflygKullaflygSundsvallsflyg och Flysmaland.

Vi bygger en hemsida till Camilla Fredrikson och hennes företag CamFred. Camilla är verksam på Gotland och jobbar som scenograf, dekormålare, rekvisitör och attributmakare för långfilm och tv produktioner. www.camfred.se

Vi bygger ny hemsida åt Mix Ranch i Stenkyrka. Siten blir en Joomla CMS med sökmotoroptimering.
Siten kommer att byggas på www.mixranch.se.

Vi har precis avslutat en bok till MiROi i-learning. Boken fick titeln "Konsten att hitta och få ett jobb som man vill ha". Vi har arbetat med sättning av text, layout och färdigställande till tryck.
Läs mer om boken här >>

Gotlandsflyg har anlitat Sibelle Marketing för "Webmaster Outsourcing". Det betyder att vi fungerar som inhyrd webmaster för att ta hand om innehållet på hemsidan och gotlandsflygs webbanners hos turistsiter. Vi är även med och bygger innehållet till den nya hemsidan åt gotlandsflyg.se Vi har precis publicerat de svenska- och engelska sidorna som går att hitta på www.gotlandsflyg.se. Vi jobbar just nu med de tyska sidorna på hemsidan.

Efter flera år av att lära känna Gotland, gotlänningarna och marknaden har Sophia och Sebastian Swande bestämt sig. 
Nu satsar de med öppna spjäll i sitt nystartade företag Swande Design.

- Det känns jättebra! Helt rätt i tiden, säger Sophia Swande och utvecklar:
- Nu har vi en kundkrets, ett nätverk. Vi vet hur företagen och företagsmarknaden ser ut och då kan vi erbjuda kunderna mer.
Både Sophia och Sebastian Swande är utbildade och har bott på ön i tolv år. Efter olika erfarenheter bildade de reklambyrån Sibelle 2005.
- Sibelle Marketing är 80 procent av Swande Design. Resterande 20 procent är för konstnärlig utsmyckning. Skillnaden mellan då och nu är att vi satsar helhjärtat på det här utan några sidoprojekt, förklarar Sebastian Swande.
Bredare på byrån

Vi bygger en ny hemsida med webshop åt Neogames.
Siten är en Joomla CMS med Virtuemart som webshop. Skuggspel.com kommer att bli hembutiken för de största svenska tillverkarna av rollspel. All försäljning från butiken gynnar tillverkningen av nya svenska, innovativa spel, oavsett om det som köps är svenskt eller utlänskt.
Läs mer på: www.skuggspel.com

Vi bygger ny hemsida till Fide Bygg & Snickeri. Siten handkodas för att uppfylla speciella önskemål om layout och funktion.
Fide Bygg är en exklusiv byggfirma på Sudret som jobbar med design och husbygge till sina kunder.
Läs mer på: www.fidebygg.com

Vi har byggt en ny hemsida till Crossborder Tornedalen. Hemsidan är en Joomla CMS med flerspråksstöd och sökmotoroptimering.
Vi har byggt siten på tre språk, svenska, finska och engelska. Crossborder Tornedalen främjar partnerskap mellan arbetsförmedlingar, företag och arbetsökande på Nordkalotten. Nordkalotten omfattar norra Finland, Sverige, Norge och Kolahalvön i Ryssland.
Läs mer på: www.crossbordertornedalen.net

Vi bygger en ny site till BoatWasher i Joomla CMS med flerspråksstöd. Vi byter även domän till www.boatwasher.se
Fokus ligger på sökmotoroptiering. Vi har även producerat några webbanners som bl a visats på batliv.se och maringuiden.se.

Vi har avslutat en stor reklamkampanj på två språk för Crossborder Tornedalen.
Kampanjen resulterade i 4 769 850 exponeringar i Tornedalen på den svenska och den finska sidan.
Arbetet omfattade:

  • En reklamfilm som visades i Tv4 Norr.
  • En radioreklam på finska som sändes i hela norra Finland.
  • Tidningsannonser i flera norrländska och finska tidningar.

Kampanjen pågick under två månader.
Kampanjen skapades och producerades av Jerker och Sebastian Swande

Crossborder Tornedalen främjar partnerskap mellan arbetsförmedlingar, företag och arbetsökande på Nordkalotten. Nordkalotten omfattar norra Finland, Sverige, Norge och Kolahalvön i Ryssland.
Läs mer på: www.crossbordertornedalen.net

Vi bygger en ny hemsida till Jämtlands Tunnbrödsbageri. Systemet är en Joomla CMS. Vi lyckades även hitta bra domäner till siten som www.tunnbod.nu och www.tunnbrod.com

Bageriet startade sin historia i mitten av 1960-talet. Har drivits av nuvarande ägare sedan 2005. I starten hand kavlades tunnbrödet och gräddades manuellt i ugnar. Det goda tunnbrödet blev populärt och för att öka produktionen byggdes en kavel linje och el ugnar började användas. 1996 byttes maskiner ut och bageriet blev moderniserat och utbyggt. 2008 flyttade bageriet från Strömsund till Hammerdal där man renoverat och byggt ut. Delvis nya maskiner men framförallt större yta.

Vi bygger ny site till Uthyrningen.com och Visby Gästhamn. Vi bygger en gemensam site för de båda siterna i Joomla CMS.
Siterna får varsin layout men delar på samma adminsystem. Fokus ligger på bättre sökmotoroptimering.
För mer information besök: www.uthyrningen.com och www.visbygasthamn.se

Vi jobbar återigen med utbildningsföretaget MiROi i-learning. Vi arbetar med annonser, trycksaker och reklam.
Mer info om MiROi hittar ni på www.miroi.se

08.09.14 :: Ny kund, Jämtlands Tunnbrödsbageri. Vi hjälper till med logotyper och trycksaker.

08.06.29 :: Vi jobbar åter igen med Network Movie. Denna sommar spelar det tyska filmteamet in "Den döende dandyn" en bok av Mari Jungstedt.
Vi jobbar med bildmontage och illustrationer till filmen. Filmen kommer att spelas in på Gotland och i Tyskland under sommaren. www.networkmovie.de

08.05.27 :: En av Sibelles kunder Boatwasher är med på Briggen Tre Kronors premiärsegling runt Östersjön.
Boatwashers miljökoncept – bottentvätta i vattnet – visas på Briggen Tre Kronors segling runt Östersjön.
Vi gjorde en Roll Up till kampanjen. Rolluppen som som är 2x1 meter kommer att finnas på båten under resan.

08.04.09 :: Vi har gjort ett illustrationsjobb till Miroi i-learning. Illustrationen föreställde en bild på Albert Einstein.

08.02.05 :: Boatwasher.nu är flyttad och domänen boatwasher.net är stängd. Alla kunder hänvisas till ursprungsadressen www.boatwasher.nu

07.11.15 :: Ny hemsida och ett forum till Honung Gotlandica. www.honunggotlandica.se

07.09.01 :: SkyNetWeb, SkyNetGames och SkyNetStudio byter ägare. Samarbetet avslutas med K2gruppen. Alla verksamheter fortsätter som vanligt men drivs nu av Sibelle Marketing.

07.06.10 :: Vi flyttar Sibelle till nytt webhotell. Siterna: Swande.se, Reptileone.se, Reptilesounds.se, RomaSidan, Sibelle.net, mm flyttas också. Många av siterna görs om och systemen uppdateras. Det kan bli lite strul en stund innan allt är klart.

07.06.08 :: Efter en kort periods betatestande har SkyNetWeb byggt klart systemet för K2 Recruitment. Systemet kommer att hantera alla ansökningar för lediga jobb. Du hittar det på jobs.k2gruppen.com

07.03.14 :: Nytt system för K2 Community. Det nya systemet är en php-site som nu ska fungera bättre än den gamla asp-siten.

07.01.28 :: SkyNetWeb bygger site till AB Holmbergs i Barlingbo. www.holmbergsgard.se

07.01.26 :: SkyNetWeb bygger webshop till Halnergard. www.halnergard.se/webshop

07.01.25 :: Sibelle sponsrar JTCC-racerföraren Alexander Holmberg och HolmbergsRacing med en hemsida och en reklamfilm, mm. Besök hemsidan här: www.holmbergsracing.se

07.01.12 :: SkyNetWeb har nu bytt ut det gamla .net-systemet som tidigare var kärnan i K2 Recruitments ansökningssystem till ett nytt php-styrt system.
Systemet kan vid första anblick se enkelt ut för de som ansöker, men innehåller en enormt avancerad sökmotor för att säkert sålla bland alla ansökningar och kommer alltid ge de bästa resultaten till arbetsgivaren, och på så sätt garantera rätt person på rätt plats. SkyNetWeb kommer även använda detta system i en ny internationell ansökningsplattform som kommer publiceras senare under året. Du finner ansökningssystemet på http://jobs.k2gruppen.com

06.11.22 :: SkyNetWeb flyttar sina servrar från Gotland. Arbete pågår med att flytta alla hemsidor till Stockholm och Crystone. SkyNetWeb pausar tillfälligt nytecknade av webhotells paket. SkyNetWeb kommer att i framtiden agera återförsäljare för Crystone inom hosting och domän tjänster. Siterna hamnar på nya SkyNetServer. www.skynetserver.se

06.11.17 :: Sibelle bygger ny site åt Prementor. www.prementor.net

06.11.09 :: SkyNetWeb har nu publicerat den nya K2 portalen. Vi startade med detta enorma webprojekt för två månader sen. Tidigare låg alla 16 hemsidor på olika ställen och var byggda i olika system. Nu är allt samlat här och använder samma adminsystem. www.k2gruppen.se

06.06.12 :: SkyNetWeb har nu startat egen mailserver och skapat webmail som är knuten till systemet.
Hela K2gruppen har nu mailen via det nya systemet. Vi erbjuder nu även våra kunder mailkonton och webmail.

06.05.15 :: Ny site till MIROI Ex-learning byggs av SkyNetWeb.
www.miroi.se

06.04.28 :: SkyNetWeb skapar ny site till Svensk Kredit & Finans. Finns att åtnjutas på
www.sk-finans.se

06.04.24 :: På nya IIS-Servern hos SkyNetWeb körs nu det nya cv-systemet från K2 Recruitment.
Där kan du söka lediga jobb, anmäla din cv mm.
www.jobs.k2gruppen.com

06.04.19 :: SkyNetWeb har nu uppgraderat till totalt 3 nya serversystem hos SkyNetWeb. Ett system kör enbart php och mysql, en iis-server har tillkommit, och ett filserversystem som även kör html. Totalt 1.7 teraByte utrymme finns nu tillgängligt.

06.04.17 :: Ny kund AdInTheHole, ny site byggs av SkyNetWeb.
www.golfsponsring.se

06.04.02 :: K2 Recruitment och K2 Management Institute får egna hemsidor. Du finner dem på www.k2gruppen.se/recruitment
www.k2gruppen.se/mi

06.03.28 :: K2 får en portal där alla bolag samlas. Lättare översikt på vad som sker och vad som finns. www.k2gruppen.se

06.03.14 :: Ett nytt community för de anställda inom K2 Recruitment är klart. Communityt's funktion skall främst vara för de anställda att kunna hålla kontakt, kolla intern-mail, hålla koll på nya lediga jobb och kunna be om råd av andra i samma situation.
community.k2gruppen.com

06.03.12 :: Klimatförändringar lanseras. www.klimat.info.se

06.03.06 :: Romasidan lanseras. www.roma.webb.se

06.02.24 :: Efter många veckors arbete, har vi nu publicerat PICAB Portalen, och fem nya hemsidor till PICAB:s dotterbolag. Den senaste hemsidan till nya dotterbolaget Positioning lanserades även idag.
www.picab.se

06.02.03 :: SkyNetWeb ombildas och blir en del i K2 Gruppen specialiserade på Weblösningar.

05.12.07 :: Sibelle startar SkyNetWeb. Arbete inom web och hostning.

05.11.15 :: Sibelle startas.